## **Autumn Events**



# British Academy Late **The Human Experience** Thursday 17 October, 6pm (Doors open 5.45pm)

Explore 10-11 Carlton House Terrace by scanning the QR codes displayed in the building and taking yourself on a self-guided tour. Alternatively, join our own guide for a 45-minute tour at 7.10pm in the Reading Room.



## The Lee Library (5)

5.45-8.30pm

## Creative workshop: Heart, head, hands, feet

Dr Kim Wiltshire and Lucy Burscough

## The Reading Room (6)

5.45-9pm

Bar

## 5.45-8.30pm

## London Review of Books stand

## 7.10-7.55pm

Guided tour of the British Academy

# 31

## The SHAPE Room (1)

Please note that we have limited capacity in the SHAPE Room which will be operating on a first-come, first-served basis for each event.

#### 6.10-7pm

#### Panel

## The art and science of sleep

with Professor Russell Foster and Dr Nayantara Santhi, chaired by Professor Sally Shuttleworth FBA

#### 7.10-8pm

#### Performance

## Sleep, wakefulness and EDM (Electronic Dance Music)

with Professor Eric Clarke FBA and Dr Michael Diamond

#### 8.10-9pm

#### Panel

## The power of laughter

with Professor Robin Dunbar FBA and Dr Sarah Kate Merry, chaired by Professor Sophie Scott FBA

#### 9.05-9.15pm

Performance Stand-up comedy with Chantel Nash

## The Wohl Gallery (2)

5.45-9pm

Bar

## The Lecture Room (3)

#### 6.20-6.30pm

10 Minute Talk

## How do DJs create a fulfilling musical experience?

Dr Michael Diamond

#### 6.40-6.50pm

#### 10 Minute Talk

## Music, emotion and consciousness

Professor Eric Clarke FBA

### 7-7.10pm

10 Minute Talk

## The value of friendship

Professor Robin Dunbar FBA

### 7.20-7.30pm

### 10 Minute Talk

## Light, sleep and our mental health

Dr Nayantara Santhi

#### 7.40-7.50pm

10 Minute Talk

## Fandom acts of kindness: Experiences of community in online fandom

Dr Sarah Kate Merry

#### 8-8.10pm

#### 10 Minute Talk

## 'It has no oozy things!': Narratives of 'home' amongst racially minoritised people in London

Dr Alya Khan

Please note that the Lecture Room will be closed between 8.10–8.30pm for a changeover.

#### 8.40-9.20pm

Dr Michael Diamond Takeover: DJ Set